Iets over Henri Beer

Henri Beer is een bekende naam in Dordrecht. Op 17 november 1931 opende Henri Beer zijn winkel aan de Voorstraat. Destijds alleen voor heren: “Hatter and Outfitter”. In 1941 verhuisde de winkel naar het Bagijnhof. En in het begin van de 50-er jaren werd ook dameskleding aan het assortiment toegevoegd. De zaken gingen voorspoedig en de merken werden steeds exclusiever. In de jaren zestig werd de bovenverdieping in gebruik genomen voor de damesafdeling.

Door omstandigheden hebben we op 1 februari 2014 ons pand aan het Bagijnhof moeten verlaten, maar we hebben een geweldige locatie gevonden aan het Vest 203. Het is een winkel met style en allure en zijn op 1 maart 2014 open gegaan. Daar de oppervlakte van de winkel niet toereikend is voor zowel heren- als dameskleding hebben we gekozen herenkleding te verkopen.

Wij proberen ons te onderscheiden van de overige zaken door vriendelijkheid, service, vakmanschap en gemotiveerde medewerkers met kennis van zaken. Klanten moeten zich niet verplicht voelen, wij hechten aan een gemoedelijke sfeer en vinden dat de klant zich bij ons thuis moet kunnen voelen. Vaste klanten waarderen wij, daarom is er een bonussysteem. Op alle niet afgeprijsde artikelen spaart de klant 5% van het aankoopbedrag. Het volgende seizoen krijgt de klant die op naam heeft gekocht, automatisch een waard echeque met bonus toegestuurd. Pasjes zijn niet nodig; alleen de naam doorgeven bij de kassa. De waardecheque wordt bij de eerstvolgende aankoop in mindering gebracht op het aankoopbedrag.

We hopen u snel te zien!